Argus Enterprise -logo
Let’s get you up and running with data from Argus Enterprise

Category

 • Rahoitus

Integration Type

 • On-Premise

Argus Enterprise

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti tuottaaksesi mahdollisimman kattavia oivalluksia.

BrightAnalytics yhdistyy saumattomasti Argus Enterpriseen ja muuntaa nämä tiedot selkeiksi ja interaktiivisiksi mittaristoiksi, kaavioiksi ja tuloskortteihin. Kaikki talousraporttisi ovat välittömästi saatavilla ja tarjoavat välittömän näkemyksen yrityksesi suorituskyvystä:

Ja paljon muuta!

Argus Enterprise

ARGUS Enterprise on liikekiinteistöjen arviointi- ja omaisuudenhallintaohjelmisto, jonka avulla kiinteistöyritykset voivat arvioida ja hallita kiinteistöomaisuutensa suorituskykyä koko investoinnin elinkaaren ajan.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics yhdistää useampia kuin 250 sovellusta ja luo niitä vielä enemmän! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

“Se, että BrightAnalytics voi liittyä käytännössä mihin tahansa kirjanpitopakettiin, oli meille lisäbonus.”
– Tom Bolsens, Talousjohtaja
Van Wellen Groupin logo
 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.