EuroFib_logo
Let’s get you up and running with data from EuroFib

Category

 • Rahoitus

Integration Type

 • On-Premise

EuroFib

Integrointi

BrightAnalytics liittyy saumattomasti EuroFibiin ja moniin muihin kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmiin. Alusta keskittää helposti kaikki tarvitsemasi tiedot yhdelle alustalle. Näin voit loputtomasti yhdistellä näitä lukuja ja saada arvokkaimmat tiedot.

EuroFibin tiedot voidaan muuntaa BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, jolloin saat kattavan yleiskuvan taloudellisesta suorituskyvystäsi. BrightAnalyticsissa kaikki talousraporttisi ovat välittömästi saatavilla, ja saat niistä reaaliaikaisia tietoja:

Ja paljon muuta!

Tietoa EuroFibistä

EuroFib on Windowsille tarkoitettu kirjanpito-ohjelmisto, jota voivat käyttää kaikenkokoiset yritykset. Ohjelmisto yhdistää sisäiset ja ulkoiset laskutusprosessit ja mukauttaa ne yrityksen tarpeisiin. EuroFib erottuu myös ensisijaisesti yksilöllisillä ominaisuuksillaan, sillä se on laitteistosta ja tietokannasta riippumaton.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 250 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

“Se, että BrightAnalytics voi liittyä käytännössä mihin tahansa kirjanpitopakettiin, oli meille lisäbonus.”
– Tom Bolsens, Talousjohtaja
Van Wellen Groupin logo
 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.