EuroFib_logo
Let’s get you up and running with data from EuroFib

Category

  • Rahoitus

EuroFib

Integrointi

BrightAnalytics liittyy saumattomasti EuroFibiin ja moniin muihin kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmiin. Alusta keskittää helposti kaikki tarvitsemasi tiedot yhdelle alustalle. Näin voit loputtomasti yhdistellä näitä lukuja ja saada arvokkaimmat tiedot.

EuroFibin tiedot voidaan muuntaa BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, jolloin saat kattavan yleiskuvan taloudellisesta suorituskyvystäsi. BrightAnalyticsissa kaikki talousraporttisi ovat välittömästi saatavilla, ja saat niistä reaaliaikaisia tietoja:

Ja paljon muuta!

Tietoa EuroFibistä

EuroFib on Windowsille tarkoitettu kirjanpito-ohjelmisto, jota voivat käyttää kaikenkokoiset yritykset. Ohjelmisto yhdistää sisäiset ja ulkoiset laskutusprosessit ja mukauttaa ne yrityksen tarpeisiin. EuroFib erottuu myös ensisijaisesti yksilöllisillä ominaisuuksillaan, sillä se on laitteistosta ja tietokannasta riippumaton.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Se, että BrightAnalytics voi liittyä käytännössä mihin tahansa kirjanpitopakettiin, oli meille lisäbonus.”
– Tom Bolsens, Talousjohtaja
Van Wellen Groupin logo