FiAdPro-logo
Let’s get you up and running with data from FiAdPro

Modules

 • Taloudellinen raportointi

Category

 • Rahoitus

Integration Type

 • On-Premise

FiAdPro

Integrointi

BrightAnalytics liittyy saumattomasti FiAdPro- ja moniin muihin kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmiin. Alusta keskittää helposti kaikki tarvitsemasi tiedot yhdelle alustalle. Näin voit loputtomasti yhdistellä näitä lukuja ja saada arvokkaimmat tiedot.

FiAdPron tiedot voidaan muuntaa BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, jolloin saat kattavan yleiskuvan taloudellisesta suorituskyvystäsi. BrightAnalyticsissa kaikki talousraporttisi ovat välittömästi saatavilla, ja saat niistä reaaliaikaisia tietoja:

Ja paljon muuta!

Tietoja FiAdProsta

FiAdPro on kirjanpito-integraatio, joka automatisoi budjettien ja tasausten hallinnan.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics already connects with more than 250 applications, and is creating more all the time! Didn’t find your connector? Let us know and we’ll get right on it!

“Se, että BrightAnalytics voi liittyä käytännössä mihin tahansa kirjanpitopakettiin, oli meille lisäbonus.”
– Tom Bolsens, Talousjohtaja
Van Wellen Groupin logo
 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.