Let’s get you up and running with data from ORAS (Organi)

Category

  • Rahoitus

ORAS (Organi)

Integrointi

BrightAnalytics kytkeytyy ORAS-järjestelmään (Organi) ja muodostaa visuaalisen kuoren sekä taloudellisten että operatiivisten tietojen päälle. Intuitiiviset ja visuaalisesti tehokkaat kojelaudat tarjoavat välittömän näkemyksen liiketoimintasi tilasta ja automatisoivat johdon raportointia. Saat 360 asteen yleiskuvan koko organisaatiosta, joten voit aina pitää sormesi pulssissa ja tehdä nopeita ja perusteltuja strategisia päätöksiä.

BrightAnalyticsissa kaikki raportit ovat välittömästi käytettävissä:

Ja paljon muuta!

Tietoa ORASista

ORAS on ohjelmistoja, laitteistoja ja tieto- ja viestintätekniikkapalveluja tarjoavan Organin kehittämä kirjanpitojärjestelmä. ORAS-kirjanpitojärjestelmä on talouspaketti, joka osittain automatisoi kirjanpitotapahtumia, luo kattavia johtamisraportteja Qlikview’n avulla ja paljon muuta. Ohjelmisto on suunnattu pääasiassa keskisuurille ja suurille yrityksille sekä tilitoimistoille.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”BrightAnalytics on jo nyt suosikkityökaluni, ja olen löytänyt vasta jäävuoren huipun. Odotan innolla, että voimme edelleen optimoida raporttejamme.”
– Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiq logo