SAP HANA -logo
Let’s get you up and running with data from SAP HANA

Modules

 • Taloudellinen raportointi

Category

 • ERP
 • Rahoitus

Integration Type

 • Standard API

SAP HANA

Integrointi

BrightAnalytics yhdistää saumattomasti SAP HANA:han ja yli 250 muuhun järjestelmään ja ohjelmistoon. Näin BrightAnalytics voi keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Intuitiiviset ja visuaalisesti vahvat kojelaudat luodaan automaattisesti, ja ne antavat välittömän käsityksen yrityksesi suorituskyvystä.

BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

En paljon enemmän!

Tietoa SAP HANAsta ja SAP:sta

SAP HANA tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten tietokantojen hallintaa, tietokantojen hallintaa, tietoturvaa, monimuotokäsittelyä, sovelluskehitystä ja tietojen visualisointia.

SAP on alun perin saksalainen yritys, ja se on ERP-ohjelmistojen markkinajohtaja, joka auttaa kaikenkokoisia yrityksiä eri toimialoilla. BrightAnalytics on yhteydessä useisiin SAP-sovelluksiin:

Narviflex testimonial BrightAnalytics
Työkalu on visuaalisesti niin houkutteleva, että johtopäätösten tekemiseen ei tarvita minkäänlaisia taloudellisia tietoja.
– Dirk Berden, Toimitusjohtaja
Lue lisää…
logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 250 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.