SAP ERP-logo
Let’s get you up and running with data from SAP ERP

Category

  • ERP
  • Rahoitus

SAP ERP

Integrointi

BrightAnalytics liittyy saumattomasti SAP ERP:hen ja yli 120 muuhun järjestelmään ja ohjelmistoon. Näin BrightAnalytics voi keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Intuitiiviset ja visuaalisesti vahvat kojelaudat luodaan automaattisesti, ja ne antavat välittömän käsityksen yrityksesi suorituskyvystä.

BrightAnalyticsissa kaikki talous- ja toimintaraportit ovat välittömästi saatavilla:

En paljon enemmän!

Tietoja SAP ERP 6.0:sta ja SAP:sta

SAP ERP 6.0 on integroitu ERP-ohjelmisto, joka on tarkoitettu keskisuurille ja suurille organisaatioille kaikilla toimialoilla ja sektoreilla. Ohjelmisto kartoittaa kaikki organisaation liiketoimintaprosessit, kuten tuotannon, henkilöstöhallinnon, myynnin ja niin edelleen.

SAP on alun perin saksalainen yritys, ja se on ERP-ohjelmistojen markkinajohtaja, joka auttaa kaikenkokoisia yrityksiä eri toimialoilla. BrightAnalytics on yhteydessä useisiin SAP-paketteihin, kuten SAP ERP 6.0:aan sekä BSEG:n kanssa että ilman sitä. Muut SAP-integraatiot:

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Se, että BrightAnalytics voi liittyä käytännössä mihin tahansa kirjanpitopakettiin, oli meille lisäbonus.”
– Tom Bolsens, Talousjohtaja
Van Wellen Groupin logo