SAP ERP-logo
Let’s get you up and running with data from SAP ERP

Modules

 • Taloudellinen raportointi
 • Operatiivinen raportointi

Category

 • ERP
 • Rahoitus

SAP ERP

Integrointi

BrightAnalytics liittyy saumattomasti SAP ERP:hen ja yli 120 muuhun järjestelmään ja ohjelmistoon. Näin BrightAnalytics voi keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Intuitiiviset ja visuaalisesti vahvat kojelaudat luodaan automaattisesti, ja ne antavat välittömän käsityksen yrityksesi suorituskyvystä.

BrightAnalyticsissa kaikki talous- ja toimintaraportit ovat välittömästi saatavilla:

En paljon enemmän!

Tietoja SAP ERP 6.0:sta ja SAP:sta

SAP ERP 6.0 on integroitu ERP-ohjelmisto, joka on tarkoitettu keskisuurille ja suurille organisaatioille kaikilla toimialoilla ja sektoreilla. Ohjelmisto kartoittaa kaikki organisaation liiketoimintaprosessit, kuten tuotannon, henkilöstöhallinnon, myynnin ja niin edelleen.

SAP on alun perin saksalainen yritys, ja se on ERP-ohjelmistojen markkinajohtaja, joka auttaa kaikenkokoisia yrityksiä eri toimialoilla. BrightAnalytics on yhteydessä useisiin SAP-paketteihin, kuten SAP ERP 6.0:aan sekä BSEG:n kanssa että ilman sitä. Muut SAP-integraatiot:

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

“Se, että BrightAnalytics voi liittyä käytännössä mihin tahansa kirjanpitopakettiin, oli meille lisäbonus.”
– Tom Bolsens, Talousjohtaja
Van Wellen Groupin logo
 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.