BrightAnalytics Alankomaissa

FINANCIEEL MANAGEMENT – Rapportering platform BrightAnalytics tarjoaa myös Alankomaissa reaaliaikaista tietoa tilastoista.

Haluatko tietää mitään BrightAnalyticsista? Dat kan. Tämä intuitiivinen, helppokäyttöinen ja nopea alusta on ollut Belgiassa erittäin suosittu rahoitus- ja toimintatietojen johdonmukaiseen raportointiin. Mutta se estää yritystä siirtymästä myös Alankomaiden markkinoille. Siihen liittyy vielä yksi rahoitusjärjestelmien nimitys. “Een uitstekende gelegenheid om kennis te maken”, zegt zaakvoerder Lode Bogaert, “maar ook om nieuw talent aan te trekken.” Toisena terminä BrightAnalytics on etsimässä kolmea alankomaalaista keskisuurta työntekijää.

“Olemme huomanneet, että Alankomaissa ei ole käytössä sellaista alustaa kuin tämä oma alustamme. Er bestaan uiteraard wel wat tools, maar BrightAnalytics can nog net een tikkeltje more.”
Merijn Demuynck, Co-founder

Reaaliaikaiset tiedot koko organisaatiolle

Yrityksesi tuotot ovat näkyvissä, ja taloudelliset tiedot ovat helposti ja selkeästi esitettävissä – divisioonista, liiketoimintayksiköistä ja yksiköistä – tämä on BrightAnalyticsin tavoite. Tämä erittäin suosittu belgialainen bedrijf- ja raportointialusta automatisoi geconsoliderde-raportoinnin monimutkaisen prosessin. Ja tämä tapahtuu hyvin käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kautta, joka on käden käänteessä käynnissä.

Verder lezen? Lue koko artikkeli täältä.

 

Bron: Financieel Management, 25/09/2019