Työntekijämme näkevät päätösten vaikutukset. Tämä lisää heidän osallistumistaan.

-Vanessa Wouters, talouspäällikkö
Synergie_Belgium_Testimonial_BrightAnalytics
"BrightAnalyticsin avulla saamme tietoa tuotoista ja kustannusten hallinnasta milloin tahansa."
- Vanessa Wouters, talouspäällikkö

Modules in use

Osallistumisen lisääminen helppokäyttöisen raportoinnin avulla

Pk-yrityksestä merkittäväksi toimijaksi: HR-palveluntarjoaja Synergie on täysin mukana. Jotta kasvu pysyisi hallinnassa, syntyi tarve yksinkertaisempiin ja tehokkaampiin liiketoimintaprosesseihin. Vielä muutama vuosi sitten kaikki talousluvut ja -raportit käsiteltiin manuaalisesti. BrightAnalyticsin käyttöönotto tarkoittaa, että johdon lisäksi kaikki työntekijät voivat nyt nähdä tulokset milloin tahansa. Näin he näkevät välittömästi päätöksen vaikutuksen, mikä lisää heidän osallistumistaan huomattavasti.

Noin 10 vuodessa Synergie Belgiumin liikevaihto on kasvanut 86 miljoonasta eurosta 277 miljoonaan euroon, ja sen noin 400 vakituista työntekijää työskentelee 85 toimipisteessä Belgiassa. “Viime vuosina olemme muuttuneet pk-yrityksestä merkittäväksi toimijaksi. Yksinkertaiset prosessit ja nopea raportointi ovat tärkeämpiä kuin koskaan”, sanoo IT-projektipäällikkö Filip Steyaert.

Hyvästi käsityö

Synergian johtoryhmä valitsi BrightAnalyticsin taloudelliseksi työkaluksi useita vuosia sitten. “Neljännesvuosiluvut, ennusteet, budjetit: kaikki on siellä. Saamme milloin tahansa käsityksen tuotoista ja kustannusten hallinnasta, myös verrattuna edellisiin vuosiin tai vuosineljänneksiin. Olipa kyse sitten korkeasta tasosta tai yksityiskohdista, voimme yhdellä napsautuksella zoomata tiettyihin kohtiin.”

Aina ei kuitenkaan ollut näin. Talouspäällikkö Vanessa Wouters tietää, mistä puhuu: Mutta silloin minun piti valmistella ja viedä kaikki manuaalisesti”, sanoo Wouters: “Tietenkin meillä oli nämä luvut myös vanhassa järjestelmässä, mutta silloin minun piti valmistella ja viedä kaikki käsin. Nyt johtajilla on pääsy kaikkiin raportteihin milloin tahansa, ja he voivat tehdä sen sekä kansallisella tasolla että alueittain, toimistoittain tai yksittäisen asiakkaan osalta. Se säästää paljon kysymyksiä, sähköposteja ja aikaa.”

Näe vaikutus välittömästi

BrightAnalytics tekee paljon muutakin kuin antaa johdolle oivaltavia lukuja. Viime vuodesta lähtien myös aluepäälliköillä, toimistopäälliköillä ja kaikilla toimistojen konsulteilla on ollut pääsy operatiiviseen raportointiin. Päivittäisiä toimintoja verrataan tavoitteisiin ja budjetteihin, ja voit valita, haluatko tehdä tämän vuosi-, vuosineljännes- vai kuukausikohtaisesti.

“Näin toimistopäällikkö voi työskennellä tiimin kanssa ja aluepäällikkö puolestaan toimistopäälliköiden kanssa”, Filip sanoo. “Työntekijämme näkevät nyt päätösten vaikutukset. Tämä saa heidät osallistumaan, kustannustietoisiksi ja vastuullisiksi. He pystyvät keskittymään paremmin ja työskentelemään tuloshakuisemmin. BrightAnalytics tarjoaa tätä lisäarvoa.”

Nopea reagointi muutoksiin

Jos jokin raportoinnin osa osoittautuu vähemmän toimivaksi jommallekummalle osastolle, BrightAnalytics keksii Filipin mukaan nopeasti ratkaisun. “Työskentelemme hyvin yhdessä. BrightAnalyticsin asiantuntijoilla on kokemusta alalta, sen tuntee. Lisäksi he tuntevat työkalunsa erittäin hyvin. Säädöt tehdään hetkessä. Ei tarvitse odottaa viikkoja. Yhdessä BrightAnalyticsin kanssa pystymme siis reagoimaan hyvin nopeasti alamme muutoksiin”, Filip toteaa lopuksi.

BrightAnalyticsin edut Synergian mukaan:

  • Tulokset ovat kaikkien saatavilla milloin tahansa.
  • Yksinkertainen ja nopea raportointi
  • Zoomaa tiettyjä kohteita yhdellä napsautuksella
  • Käytä suodattimia helposti ja tehokkaasti
  • Kaikki näkevät välittömästi päätösten vaikutukset

Oletko utelias siitä, mitä BrightAnalytics voi tehdä puolestasi?