Admisolin logo
Let’s get you up and running with data from Admisol

Category

  • Rahoitus

Admisol

Tietoja Admisolista

Admisol on 100-prosenttisesti pilvipohjainen verkkokirjanpitoratkaisu yritysten omistajille ja kirjanpitäjille, joka tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita tarvitset kirjanpidon optimointiin sekä menestyvän verkkokaupan perustamiseen.

Integrointi

BrightAnalytics yhdistyy saumattomasti Admisoliin ja 120 muuhun järjestelmään ja keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Näin voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

Admisolin tiedot kaadetaan BrightAnalytics-alustan selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, ja ne kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”BrightAnalytics on jo nyt suosikkityökaluni, ja olen löytänyt vasta jäävuoren huipun. Odotan innolla, että voimme edelleen optimoida raporttejamme.”
– Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiq logo