Jeeves-logo
Let’s get you up and running with data from Jeeves

Category

  • ERP

Jeeves

Integrointi

Toimintatietoja voidaan seurata erilaisissa liiketoimintasovelluksissa, mutta vain erillisinä – ilman asiayhteyttä. BrightAnalytics luo sujuvan yhteyden Jeevesin kanssa ja keskittää kaikki operatiiviset ja taloudelliset tiedot yhdelle yhteiselle alustalle. Tällä tavoin näitä lukuja voidaan yhdistellä loputtomasti, jotta saadaan arvokkaimmat näkemykset.

BrightAnalytics tarjoaa intuitiivisia ja visuaalisesti tehokkaita mittaritauluja, kaavioita ja raportteja, jotka antavat välittömän kuvan yrityksesi suorituskyvystä. Näin saat täydellisen 360 asteen yleiskuvan organisaatiosi suorituskyvystä, ja sekä taloudelliset että toiminnalliset tunnusluvut ovat käytettävissä milloin ja missä tahansa.

Tutustu BrightAnalyticsin eri raportointivaihtoehtoihin:

Ja paljon muuta!

Tietoa Jeevesistä

Jeeves on ruotsalainen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa ERP-ratkaisuja kasvaville keskisuurille yrityksille Ruotsissa ja Euroopassa. Toiminnanohjausohjelmistona Jeeves tarjoaa kattavan, reaaliaikaisen näkymän keskeisiin liiketoimintaprosesseihin suunnittelusta, tuote- ja materiaalivaatimuksista myyntiin, asiakaspalveluun ja kirjanpitoon.

Tutustu asiakkaisiimme
  • Annonsdax
  • Delphi-logo
  • Densiq-logotyyppi
  • Fotografiska_logo
  • musiikkitalo logo
  • Open Infra_logo
logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”BrightAnalytics on jo nyt suosikkityökaluni, ja olen löytänyt vasta jäävuoren huipun. Odotan innolla, että voimme edelleen optimoida raporttejamme.”
– Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiq logo