Microsoft Dynamics 365 Business Central
Let’s get you up and running with data from Microsoft Business Central

Category

  • CRM
  • ERP
  • Rahoitus

Microsoft Business Central

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi reaaliaikaista tietoa organisaatiosi taloudesta ja liiketoiminnan suorituskyvystä.

BrightAnalytics muuntaa Business Centralin tiedot automaattisesti selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi ja luo visuaalisen kerroksen tietojen päälle.

BrightAnalytics-alustan plug & play – ominaisuuden ansiosta voit myös helposti luoda näitä raportteja ja kojelautoja itse ilman asiantuntijoiden tai konsulttien apua. Muutosten tekeminen rakenteisiin, kartoituksiin, kojelautoihin, käyttäjien käyttöoikeuksiin jne. onnistuu helposti itse.

BrightAnalyticsissa kaikki rahoitus-, toiminta- ja kassaraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja Business Centralista ja Microsoft Dynamicsista

Microsoft Dynamics 365 Business Central on pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettu hallintaohjelmisto, joka yhdistää myynti-, palvelu-, talous- ja toimintatiimit. Laajennettava ratkaisu, jota on helppo mukauttaa.

Microsoft Dynamics on useita modulaarisia ja käyttövalmiita sovelluksia sisältävä tuotesarja, jossa yhdistyvät CRM- ja ERP-tiedot sekä liiketoimintalogiikka ja -prosessit. BrightAnalytics yhdistää kaikenlaisia sovelluksia, sekä kirjanpito- että ERP- ja CRM-sovelluksia, joita on rajattomasti ja teknologiasta riippumatta, mukaan lukien lukuisat Microsoft Dynamics -paketit.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Suuri etu on se, että ne voidaan yhdistää moniin järjestelmiin hyvin nopeasti. Työskentelemme kahdella täysin erilaisella paketilla, pilvipohjaisella ja tiloissa toimivalla paketilla, ja silti BrightAnalytics onnistuu keräämään kaikki tiedot yhteen näkymään.”
– Thomas De Moore, Varainhoidon valvoja
Alides-logo