Baan-logo
Let’s get you up and running with data from Baan

Integration Type

 • On-Premise

Baan

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle, ja sen avulla ammattilaiset voivat loputtomasti yhdistellä näitä lukuja saadakseen mahdollisimman kattavia tietoja.

BrightAnalytics yhdistyy saumattomasti Baan-ohjelmistoon ja muuntaa nämä tiedot selkeiksi ja interaktiivisiksi mittaristoiksi, kaavioiksi ja tuloskortteihin. Kaikki talousraporttisi ovat välittömästi saatavilla ja tarjoavat välittömän näkemyksen yrityksesi suorituskyvystä:

Ja paljon muuta!

Tietoa Baanista

Baan-ohjelmisto kehitettiin alun perin 1970-luvun lopulla, ja Infor osti sen myöhemmin. Ohjelmisto tarjoaa ratkaisuja sekä rahoitukseen että toiminnanohjaukseen. Baan-ohjelmiston avulla yritykset voivat hallita talousprosessejaan ja tarjota myös logistiikkaintegraatioita. Lisäksi Baan integroi erilaisia liiketoimintaprosesseja, kuten tuotannon, CRM:n, kirjanpidon ja henkilöstöhallinnon.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Se, että BrightAnalytics voi liittyä käytännössä mihin tahansa kirjanpitopakettiin, oli meille lisäbonus.”
– Tom Bolsens, Talousjohtaja
Van Wellen Groupin logo
 • Mitä on hallintoraportointi?

  Hallintoraportoinnissa on kyse tietojen keräämisestä ja visualisoinnista yksinkertaisella tavalla.

 • Kuka on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on dynaaminen ja kasvava teknologiayritys. Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita tehostamaan johdon raportointiprosessejaan. Pysy mukana muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja kasva nopeasti ja kestävästi!

 • Onko BrightAnalytics ratkaisu monimutkaisille yrityksille?

  BrightAnalytics on ratkaisu mille tahansa yritykselle: monimutkaiselle tai vähemmän monimutkaiselle. Ratkaisu kasvaa yrityksen mukana. BrightAnalytics on ihanteellinen myös yrityksille, joiden liiketoiminta on hyvin monimutkaista, kuten useat yritykset, eri valuutat, konsolidointi jne.

 • Mitä on taloudellinen raportointi?

  Financial reports provide insight into the state of the company, in this case, more specifically, the financial status.