Coda Financials-logo
Let’s get you up and running with data from Coda Financials

Integration Type

 • On-Premise

Coda Financials

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi reaaliaikaisia tietoja organisaatiosi taloudesta ja liiketoiminnan suorituskyvystä.

BrightAnalytics muuntaa Coda Financialsin ja muiden lähdejärjestelmien tiedot selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi ja luo visuaalisen kerroksen talous- ja toimintatietojen päälle. Tehokkaiden visualisointien avulla saat arvokasta tietoa ja voit tehdä tehokkaita ja perusteltuja strategisia päätöksiä.

BrightAnayticsissa kaikki talous- ja toimintaraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoa Coda Financialsista

Coda Financials on kansainvälinen rahoitusalan ohjelmistoyritys, jonka Unit4 osti vuonna 2008. Coda Financials tai
Unit4 Financials/Unit4 Coda
tarjoaa toimialakohtaisia ratkaisuja rahoituksen päivittäiseen hallintaan. Ohjelmisto tarkastelee tarkasti taloushallintoa, kirjanpitoa ja hankintojen hallintaa sekä laskutusta ja omaisuuden hallintaa.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Koska tiedot tulevat nyt suoraan lähteestä, voimme luottaa siihen, että BrightAnalyticsin tiedot ovat oikeita.”
– Bart Van den Broeck, Talousjohtaja
Van der Erven logo
 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten yhdistän BrightAnalyticsin pakettiini?

  Tämä on mahdollista vasta, kun olet ottanut yhteyttä yhteen asiakaspalvelukollegoistamme. He muodostavat sillan asiakkaan ja liiketoiminta-analyytikkojen välille ja varmistavat, että pakettien välinen yhteys toimii sujuvasti.