Intelliplanin logo
Let’s get you up and running with data from Intelliplan

Category

  • ERP
  • Rahoitus

Intelliplan

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti tuottaaksesi mahdollisimman kattavia oivalluksia.

Intelliplanin tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja tuloskortteihin, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talous- ja toimintaraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja Intelliplanista

Intelliplan on pohjoismainen markkinajohtaja henkilöstö- ja henkilöstövuokrausyritysten liiketoimintajärjestelmissä, jotka tarjoavat ratkaisuja myyntiin, rekrytointiin, henkilöstöhallintoon ja talouteen. Ohjelmisto varmistaa oikeat laskut ja palkat ilman turhaa hallinnointia.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”BrightAnalytics on jo nyt suosikkityökaluni, ja olen löytänyt vasta jäävuoren huipun. Odotan innolla, että voimme edelleen optimoida raporttejamme.”
– Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiq logo