DAVE-logo
Let’s get you up and running with data from DAVE

Category

 • ERP

Integration Type

 • On-Premise

DAVE

Integrointi

BrightAnalytics liittyy saumattomasti DAVE:n ja 250 muun järjestelmän kanssa. BrightAnalytics keskittää kaikki nämä tiedot yhteen työkaluun, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti arvokkaimmiksi oivalluksiksi.

DAVE:sta (ja muista järjestelmistä) saadut tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi. Tämä luo visuaalisen kerroksen kaiken datan päälle ja tarjoaa 360°-näkymän organisaatiostasi ja suorituskyvystäsi. Sekä taloudelliset että operatiiviset tunnusluvut ovat käytettävissä milloin ja missä tahansa.

Tutustu BrightAnalyticsin eri raportointivaihtoehtoihin:

Ja paljon muuta!

Tietoja DAVEsta

DAVE on täysin integroitu liiketoimintaohjelmisto (jota kutsutaan myös toiminnanohjausjärjestelmäksi), jonka on erityisesti kehittänyt pk-yritys pk-yrityksille. DAVE mahdollistaa keskeisten prosessien tehokkaan hallinnan missä tahansa yrityksessä, jopa eri toimipaikkojen, varastojen tai eri kielten välillä.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics yhdistää useampia kuin 250 sovellusta ja luo niitä vielä enemmän! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

“Se, että BrightAnalytics voi liittyä käytännössä mihin tahansa kirjanpitopakettiin, oli meille lisäbonus.”
– Tom Bolsens, Talousjohtaja
Van Wellen Groupin logo
 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.