DAVE-logo
Let’s get you up and running with data from DAVE

Category

  • ERP

DAVE

Integrointi

BrightAnalytics liittyy saumattomasti DAVE:n ja 150 muun järjestelmän kanssa. BrightAnalytics keskittää kaikki nämä tiedot yhteen työkaluun, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti arvokkaimmiksi oivalluksiksi.

DAVE:sta (ja muista järjestelmistä) saadut tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi. Tämä luo visuaalisen kerroksen kaiken datan päälle ja tarjoaa 360°-näkymän organisaatiostasi ja suorituskyvystäsi. Sekä taloudelliset että operatiiviset tunnusluvut ovat käytettävissä milloin ja missä tahansa.

Tutustu BrightAnalyticsin eri raportointivaihtoehtoihin:

Ja paljon muuta!

Tietoja DAVEsta

DAVE on täysin integroitu liiketoimintaohjelmisto (jota kutsutaan myös toiminnanohjausjärjestelmäksi), jonka on erityisesti kehittänyt pk-yritys pk-yrityksille. DAVE mahdollistaa keskeisten prosessien tehokkaan hallinnan missä tahansa yrityksessä, jopa eri toimipaikkojen, varastojen tai eri kielten välillä.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics yhdistää useampia kuin 150 sovellusta ja luo niitä vielä enemmän! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Se, että BrightAnalytics voi liittyä käytännössä mihin tahansa kirjanpitopakettiin, oli meille lisäbonus.”
– Tom Bolsens, Talousjohtaja
Van Wellen Groupin logo