Deltek Maconomy
Let’s get you up and running with data from Deltek Maconomy

Category

  • ERP
  • Rahoitus

Deltek Maconomy

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti tuottaaksesi mahdollisimman kattavia oivalluksia.

BrightAnalytics muodostaa yhteyden Deltek Maconomyyn ja keskittää kaikki talous- ja toimintatiedot. Intuitiiviset ja visuaalisesti tehokkaat kojelaudat tarjoavat välittömän näkemyksen liiketoimintasi tilasta ja automatisoivat johdon raportointia. Saat 360 asteen yleiskuvan koko organisaatiosta, joten voit aina pitää sormesi pulssissa ja tehdä nopeita ja perusteltuja strategisia päätöksiä.

BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja Deltek Maconomysta

Deltek Maconomy on projektipohjainen toiminnanohjausratkaisu (ERP), joka on suunniteltu erityisesti asiantuntijapalveluyritysten erityistarpeisiin.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”BrightAnalytics on jo nyt suosikkityökaluni, ja olen löytänyt vasta jäävuoren huipun. Odotan innolla, että voimme edelleen optimoida raporttejamme.”
– Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiq logo