Fortnox-logo
Let’s get you up and running with data from Fortnox

Category

  • Rahoitus

Fortnox

Fortnox tarjoaa pilvipohjaisen alustan, jonka avulla yritykset ja tilitoimistot voivat hallita talouttaan ja hallintoaan tehokkaasti.

Alusta on markkinajohtaja Ruotsissa, ja sen kautta asiakkaat voivat käyttää rahoituspalveluja ja yritysvakuutuksia. Fortnox perustettiin vuonna 2001, ja sen pääkonttori sijaitsee Växjössä. Osake on noteerattu NGM Nordic MTF:ssä. Lisätietoja on osoitteessa www.fortnox.se.

Integrointi

Jos haluat liittää Fortnoxin BrightAnalytics-alustaan ja alkaa automatisoida raportointia, budjetointia, ennustamista ja konsolidointia, ota meihin yhteyttä täällä!

BrightAnalytics keskittää kaikki tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi reaaliaikaisen näkemyksen organisaatiosi taloudellisesta ja liiketoiminnallisesta suorituskyvystä.

BrightAnalytics muuntaa Fortnoxin tiedot automaattisesti selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi ja luo visuaalisen kerroksen tietojen päälle. BrightAnalyticsissa kaikki talous-, toiminta- ja kassaraportit ovat välittömästi käytettävissä:

Ja paljon muuta!

Fortnox integration partners

BrightAnalytics-Fortnox-integraatio

BrightAnalytics-alusta integroituu saumattomasti Fortnoxin ja muiden kirjanpito-/ERP/CRM-ohjelmistojen kanssa.

Keskitä kaikki liiketoimintasi yhdelle alustalle ja automatisoi kaikki hallintaraporttisi hetkessä.

Tutustu asiakkaisiimme!
  • Annonsdax
  • Densiq-logotyyppi
  • Fotografiska_logo
  • Invibes_logo_läpinäkyvä
  • Open Infra_logo
  • Otiga Groupin logotyyppi
”BrightAnalytics on jo nyt suosikkityökaluni, ja olen löytänyt vasta jäävuoren huipun. Odotan innolla, että voimme edelleen optimoida raporttejamme.”
– Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiq logo