GeoDynamics_logo
Let’s get you up and running with data from GeoDynamics

Category

 • ERP
 • Rahoitus

GeoDynamics

Integrointi

BrightAnalytics yhdistää GeoDynamicsin ja keskittää kaikki tietosi ja yhdistää fiksusti taloudelliset ja operatiiviset tiedot kontekstin tarjoamiseksi.

Tuo muun muassa ajallinen suorituskyky suhteessa projektien taloudellisiin lukuihin BrightAnalyticsin selkeisiin mittaritauluihin. Hallintoraportit luodaan automaattisesti, ja sinulla on enemmän aikaa tulkita talous- ja toimintatietojasi.

Kaikki talous- ja toimintaraportit ovat välittömästi saatavilla BrightAnalyticsissa:

Ja paljon muuta!

Tietoja GeoDynamicsista

GeoDynamics on markkinajohtaja mobiiliajan rekisteröinnissä. GeoDynamicsin innovatiivisten ratkaisujen ansiosta työntekijät voivat raportoida työtuntinsa digitaalisesti mistä tahansa. Sano siis hyvästit paperipalkkalaskelmille ja nauti nopeasta palkanlaskennasta tai reaaliaikaisista tiedoista, jotka voidaan integroida täydellisesti ERP- tai CRM-järjestelmiin.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 100 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

“BrightAnalyticsin ja GeoDyanmicsin välisen yhteyden ansiosta voimme suorittaa projektilaskelmat pienimpiä yksityiskohtia myöten.”
– Bieke Labeeuw, Talouspäällikkö
Isocab Construct_logo
 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten yhdistän BrightAnalyticsin pakettiini?

  Tämä on mahdollista vasta, kun olet ottanut yhteyttä yhteen asiakaspalvelukollegoistamme. He muodostavat sillan asiakkaan ja liiketoiminta-analyytikkojen välille ja varmistavat, että pakettien välinen yhteys toimii sujuvasti.

 • Entä jos pakettiini ei löydy yhteyksiä?

  BrightAnalyticsilla on tiimi, joka on omistautunut yhteyksien rakentamiseen. Joten jos yhteyttä ei vielä ole, voimme varmasti luoda sellaisen.