Helios logo
Let’s get you up and running with data from Helios

Integration Type

 • On-Premise

Helios

Integrointi

BrightAnalytics muodostaa yhteyden Heliosiin ja keskittää kaikki talous- ja toimintatietosi. BrightAnalytics-alusta luo automaattisesti intuitiivisimmat ja visuaalisesti tehokkaimmat kojelaudat ja hallintaraportit, jotka tarjoavat välittömän näkemyksen liiketoiminnastasi. Saat 360 asteen yleiskuvan koko organisaatiosta, mikä tarkoittaa, että voit aina pitää sormesi pulssissa ja tehdä nopeita ja tietoon perustuvia strategisia päätöksiä.

Tutustu erilaisiin raportointivaihtoehtoihimme:

Ja paljon muuta!

Tietoa Heliosista

Helios on saksalainen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa erilaisia ohjelmistoratkaisuja tiedostopalvelimiin, pilvipalveluihin, automaatioon, markkinointiin ja ennakkomediaan liittyen.

VincentLogistics testimonial BrightAnalytics e1631016474429
BrightAnalyticsissa erottui heti se, että se oli erittäin visuaalinen ja graafisesti vahva ratkaisu.
– Caroline Vergotte, talousjohtaja
Lue lisää…
logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 250 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten yhdistän BrightAnalyticsin pakettiini?

  Tämä on mahdollista vasta, kun olet ottanut yhteyttä yhteen asiakaspalvelukollegoistamme. He muodostavat sillan asiakkaan ja liiketoiminta-analyytikkojen välille ja varmistavat, että pakettien välinen yhteys toimii sujuvasti.