Wolters Kluwer Briljant-logo
Let’s get you up and running with data from Kluwer Briljant

Category

 • Rahoitus

Integration Type

 • On-Premise

Kluwer Briljant

Integrointi

BrightAnalytics on moitteettomasti yhteydessä Kluwer Briljant – järjestelmään ja 250 muuhun järjestelmään, ja se keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Näin voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

Kluwer Briljantin tiedot kaadetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana Kaikki talous- ja toimintaraporttisi ovat välittömästi saatavilla BrightAnalyticsissa:

Ja paljon muuta!

Tietoja Kluwer Briljantista ja Wolters Kluwerista

Kluwer Briljant Account on täydellinen kirjanpitoratkaisu pk-yrityksille ja kirjanpitäjille. Käsittele laskuja ja tiliotteita, laadi arvonlisäveroilmoitukset, hallinnoi poistoja ja luo havainnollisia raportteja.

Wolters Kluwer software and consultancy tarjoaa ammatillista tietoa, ohjelmistoratkaisuja ja palveluja eri aloille, kuten lääkäreille, sairaanhoitajille, kirjanpitäjille, lakimiehille sekä vero- ja kirjanpito-, rahoitus-, tarkastus-, riski-, compliance- ja sääntelyaloille. BrightAnalytics on yhteydessä myös muihin Wolters Kluwerin paketteihin:

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 250 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.