Let’s get you up and running with data from Kluwer Top Account

Category

  • Rahoitus

Kluwer Top Account

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti tuottaaksesi mahdollisimman kattavia oivalluksia.

Kluwer Top Accountin tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi mittaristoiksi, kaavioiksi ja tuloskortteihin, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoa Kluwer Top Accountista ja Wolters Kluwerista

Wolters Kluwer päätti lopettaa Kluwer Top Accountin kehittämisen. Tämä tarkoittaa, että nykyiseen pakettiin ei enää lisätä uusia ominaisuuksia. BrightAnalytics on kuitenkin jo valmiiksi liitetty yrityksesi kirjanpito-, ERP- ja CRM-paketteihin. Tämä on myös Kluwer Top Accountin tilanne. Vaihtoehdoksi ehdotetaan Kluwer Adsolutia.

Wolters Kluwer software and consultancy tarjoaa ammatillista tietoa, ohjelmistoratkaisuja ja palveluja eri aloille, kuten lääkäreille, sairaanhoitajille, kirjanpitäjille, lakimiehille ja teollisuudenaloille vero- ja kirjanpito-, rahoitus-, tarkastus-, riski-, compliance- ja sääntelyaloilla. BrightAnalytics on yhteydessä lukuisiin Wolter Kluwerin paketteihin:

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!