Let’s get you up and running with data from Kluwer Top Account

Category

 • Rahoitus

Kluwer Top Account

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti tuottaaksesi mahdollisimman kattavia oivalluksia.

Kluwer Top Accountin tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi mittaristoiksi, kaavioiksi ja tuloskortteihin, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoa Kluwer Top Accountista ja Wolters Kluwerista

Wolters Kluwer päätti lopettaa Kluwer Top Accountin kehittämisen. Tämä tarkoittaa, että nykyiseen pakettiin ei enää lisätä uusia ominaisuuksia. BrightAnalytics on kuitenkin jo valmiiksi liitetty yrityksesi kirjanpito-, ERP- ja CRM-paketteihin. Tämä on myös Kluwer Top Accountin tilanne. Vaihtoehdoksi ehdotetaan Kluwer Adsolutia.

Wolters Kluwer software and consultancy tarjoaa ammatillista tietoa, ohjelmistoratkaisuja ja palveluja eri aloille, kuten lääkäreille, sairaanhoitajille, kirjanpitäjille, lakimiehille ja teollisuudenaloille vero- ja kirjanpito-, rahoitus-, tarkastus-, riski-, compliance- ja sääntelyaloilla. BrightAnalytics on yhteydessä lukuisiin Wolter Kluwerin paketteihin:

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten yhdistän BrightAnalyticsin pakettiini?

  Tämä on mahdollista vasta, kun olet ottanut yhteyttä yhteen asiakaspalvelukollegoistamme. He muodostavat sillan asiakkaan ja liiketoiminta-analyytikkojen välille ja varmistavat, että pakettien välinen yhteys toimii sujuvasti.