Kresoft-logo
Let’s get you up and running with data from Kresoft

Category

  • CRM
  • ERP

Kresoft

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki tarvitsemasi tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi arvokasta tietoa organisaatiosi taloudesta ja liiketoiminnan suorituskyvystä.

BrightAnalytics muuntaa automaattisesti Kresoftin ja muiden järjestelmien tiedot selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi ja luo visuaalisen kerroksen tietojen päälle.

BrightAnalytics-alustan plug & play – ominaisuuden ansiosta voit myös helposti luoda raportteja ja kojelautoja itse ilman asiantuntijoiden tai konsulttien apua. Muutosten tekeminen rakenteisiin, kartoituksiin, kojelautoihin, käyttäjien käyttöoikeuksiin jne. onnistuu helposti itse.

BrightAnalyticsissa kaikki talous-, kassa- ja toimintaraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja Kresoftista

Kresoft on belgialainen ohjelmisto- ja konsultointiyritys, joka keskittyy liiketoimintaprosessien optimointiin ERP-ohjelmistonsa avulla, jossa kaikkia liiketoimintaprosesseja hallitaan keskitetysti.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Se, että BrightAnalytics voi liittyä käytännössä mihin tahansa kirjanpitopakettiin, oli meille lisäbonus.”
– Tom Bolsens, Talousjohtaja
Van Wellen Groupin logo