Metacomin logo
Let’s get you up and running with data from Metacom

Category

  • ERP

Metacom

Integrointi

BrightAnalytics on virheetön yhteys Metacomin ja yli 150 muun järjestelmän ja ohjelmistopaketin kanssa. Näin BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Alustan intuitiiviset ja visuaalisesti vahvat kojelaudat, kaaviot ja raportit antavat välittömän käsityksen yrityksesi suorituskyvystä ja automatisoivat johdon raportointia.

BrightAnalytics antaa sinulle 360 asteen yleiskuvan koko organisaatiosta, joten voit aina pitää sormesi pulssissa ja tehdä nopeita ja perusteltuja strategisia päätöksiä.

Tutustu BrightAnalyticsin eri raportointivaihtoehtoihin:

Ja lisää!

Tietoja Metacomista

Metacom on Van Meijel Automatiseringin tarjoama digitaalisen rakentamisen pilvialusta. Toiminnanohjausjärjestelmän avulla rakennusyritykset voivat digitalisoida prosessinsa: suunnittelun, arvioinnin, toteutuksen ja laskutuksen.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics yhdistää useampia kuin 150 sovellusta ja luo niitä vielä enemmän! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”BrightAnalyticsin raporttien ansiosta voimme paremmin seurata sivustojemme suorituskykyä, kerätä lisätyötä ja laskuttaa sitä uudelleen.”
– Dries Devroe, Talousjohtaja
Verhelst Groupin logo