Metacomin logo
Let’s get you up and running with data from Metacom

Category

 • ERP

Metacom

Integrointi

BrightAnalytics on virheetön yhteys Metacomin ja yli 150 muun järjestelmän ja ohjelmistopaketin kanssa. Näin BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Alustan intuitiiviset ja visuaalisesti vahvat kojelaudat, kaaviot ja raportit antavat välittömän käsityksen yrityksesi suorituskyvystä ja automatisoivat johdon raportointia.

BrightAnalytics antaa sinulle 360 asteen yleiskuvan koko organisaatiosta, joten voit aina pitää sormesi pulssissa ja tehdä nopeita ja perusteltuja strategisia päätöksiä.

Tutustu BrightAnalyticsin eri raportointivaihtoehtoihin:

Ja lisää!

Tietoja Metacomista

Metacom on Van Meijel Automatiseringin tarjoama digitaalisen rakentamisen pilvialusta. Toiminnanohjausjärjestelmän avulla rakennusyritykset voivat digitalisoida prosessinsa: suunnittelun, arvioinnin, toteutuksen ja laskutuksen.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics yhdistää useampia kuin 150 sovellusta ja luo niitä vielä enemmän! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

“BrightAnalyticsin raporttien ansiosta voimme paremmin seurata sivustojemme suorituskykyä, kerätä lisätyötä ja laskuttaa sitä uudelleen.”
– Dries Devroe, Talousjohtaja
Verhelst Groupin logo
 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.