NetSuiten logo
Let’s get you up and running with data from NetSuite

Category

  • CRM
  • ERP
  • Rahoitus

NetSuite

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi reaaliaikaista tietoa organisaatiosi taloudesta ja liiketoiminnan suorituskyvystä.

BrightAnalytics muuntaa NetSuiten tiedot automaattisesti selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi ja luo visuaalisen kerroksen tietojen päälle.

BrightAnalytics-alustan plug & play – ominaisuuden ansiosta voit myös helposti luoda näitä raportteja ja kojelautoja itse ilman asiantuntijoiden tai konsulttien apua. Muutosten tekeminen rakenteisiin, kartoituksiin, kojelautoihin, käyttäjien käyttöoikeuksiin jne. onnistuu helposti itse.

BrightAnalyticsissa kaikki rahoitus-, toiminta- ja kassaraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja NetSuite

NetSuite on täydellinen pilvipohjaisten yrityksen resurssienhallintasovellusten kokonaisuus, jonka avulla yritykset voivat toimia tehokkaammin ja nopeuttaa kasvua. Yhdysvaltalainen pilvipalveluyritys tarjoaa ratkaisuja eri aloille ja toimialoille. Ratkaisualoja ovat muun muassa Professional Services Automation, henkilöstöhallinto, asiakasresurssien hallinta, globaali liiketoiminnan hallinta ja kirjanpito.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”BrightAnalytics on jo nyt suosikkityökaluni, ja olen löytänyt vasta jäävuoren huipun. Odotan innolla, että voimme edelleen optimoida raporttejamme.”
– Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiq logo