Popsy-logo
Let’s get you up and running with data from Popsy

Category

  • Rahoitus

Popsy

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi reaaliaikaisen näkemyksen organisaatiosi taloudesta ja liiketoiminnan suorituskyvystä.

BrightAnalytics muuntaa automaattisesti Popsyn ja minkä tahansa kirjanpito-, ERP- tai CRM-järjestelmän tiedot selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, jotka luovat visuaalisen kerroksen tietojen päälle.

BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja Popsysta

Popsy tarjoaa täydellisen ja integroidun kirjanpidon sekä paikallisesti että pilvipalveluna. Tämä ohjelmistoratkaisu sisältää modulaarisen rakenteen, jossa voit valita eri ominaisuuksia, kuten asiakirjojen skannaus, poistot, kaupallinen hallinta ja tilinpäätös.

BrightAnalytics on yhteydessä Popsy, Popsy Active ja Popsy Clairfield. ja kerää kaikki tiedot, jotta kaikki tiedot ja liiketoimintatiedot ovat keskitetysti yhdessä paikassa. Näin sinulla on kaikki tunnusluvut ja luvut käden ulottuvilla, ja voit nopeasti ennakoida ja tehdä päätöksiä tietojen perusteella.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Se, että BrightAnalytics voi liittyä käytännössä mihin tahansa kirjanpitopakettiin, oli meille lisäbonus.”
– Tom Bolsens, Talousjohtaja
Van Wellen Groupin logo