Holded-Logo-Official

Modules

  • Taloudellinen raportointi
  • Operatiivinen raportointi

Category

  • CRM
  • Rahoitus

Holded

Tietoja Holded

Holded on pk-yrityksille tarkoitettu pilvipohjainen liiketoiminnan hallintaohjelmisto. Tämä ohjelmisto auttaa yrityksiä automatisoimaan tehtäviä ja tehostamaan laskutusta ja kirjanpitoa. Voit säästää aikaa esimerkiksi käyttämällä laskujen ja tapahtumien täsmäytystä pankkiin ja käyttämällä helposti saatavilla olevia ja muokattavia malleja.

Integrointi

BrightAnalytics yhdistyy saumattomasti Holdedin ja 150 muuhun järjestelmään ja keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Näin voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

Holdedin tiedot kaadetaan BrightAnalytics-alustan selkeisiin ja interaktiivisiin mittaristoihin, kaavioihin ja raportteihin, ja ne kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Excel on auttanut meitä pitkään, mutta olemme saavuttaneet rajamme. BrightAnalyticsin avulla työntekijöillämme on kaikki oikeat työkalut omissa käsissään.”
– Anke Ulens, Toimitusjohtaja
Logo Vivaldis Interim