Sigma Conson logo
Let’s get you up and running with data from Sigma Conso

Category

  • Rahoitus

Sigma Conso

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi reaaliaikaista tietoa organisaatiosi taloudesta ja liiketoiminnan suorituskyvystä.

BrightAnalytics muuntaa Sigma Conson tiedot automaattisesti selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi ja luo tietojen päälle visuaalisen kerroksen , joka antaa sinulle 360 asteen yleiskuvan koko organisaatiostasi.

BrightAnalytics-alustan plug & play – ominaisuuden ansiosta voit myös helposti luoda näitä raportteja ja kojelautoja itse ilman asiantuntijoiden tai konsulttien apua. Muutosten tekeminen rakenteisiin, kartoituksiin, kojelautoihin, käyttäjien käyttöoikeuksiin jne. onnistuu helposti itse.

BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Sigma Conso

Sigma Conso on puhdas taloushallinnon konsolidointityökalu, joka on tarkoitettu kansainvälisille konserneille, jotka ovat tekemisissä monikielisyyden, eri valuuttojen ja standardien kanssa. Tämä CPM-konsultti tarjoaa moduuleja, jotka voidaan parametroida asiakkaan tarpeiden mukaan.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Ulkomaisten sivukonttoreidemme kirjanpitopaketit, joissa on muita valuuttoja, integroitiin nopeasti.”
– Gilles Desmet, Tuote ja Rahoitus
Stas-logo