SQL-palvelimen 2016 logo
Let’s get you up and running with data from SQL Server 2016

Category

 • CRM
 • ERP
 • Rahoitus

SQL Server 2016

Integrointi

BrightAnalytics muodostaa yhteyden SQL Server 2016 -palvelimeen ja muodostaa visuaalisen kuoren sekä taloudellisten että operatiivisten tietojen päälle. Intuitiiviset ja visuaalisesti tehokkaat kojelaudat tarjoavat välittömän näkemyksen liiketoimintasi tilasta ja automatisoivat johdon raportointia. Saat 360 asteen yleiskuvan koko organisaatiosta, joten voit aina pitää sormesi pulssissa ja tehdä nopeita ja perusteltuja strategisia päätöksiä.

BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja SQL Server 2016:sta

SQL Server 2016 on Microsoftin kehittämä relaatiotietokannan hallintajärjestelmä, johon voidaan rakentaa erilaisia sovelluksia. Muistin sisäisestä suorituskyvystä ja tietoturvasta tietokannan analytiikkaan.

Blommaert testimonial BrightAnalytics
Tämä on ensimmäinen ohjelmistopaketti urallani, joka sekä tekee sen, mitä se lupaa, että pysyy budjetissa.
– Tom Blommaert, Toimitusjohtaja
Lue lisää…
logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics connects with more than 150 applications, and is creating ore all the time! Didn’t find your connector? Let us know and we’ll get right on it!

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten yhdistän BrightAnalyticsin pakettiini?

  Tämä on mahdollista vasta, kun olet ottanut yhteyttä yhteen asiakaspalvelukollegoistamme. He muodostavat sillan asiakkaan ja liiketoiminta-analyytikkojen välille ja varmistavat, että pakettien välinen yhteys toimii sujuvasti.