Standard Books Excellent logo
Let’s get you up and running with data from Standard Books

Modules

 • Taloudellinen raportointi
 • Operatiivinen raportointi

Category

 • ERP
 • Rahoitus

Integration Type

 • Standard API

Standard Books

Integrointi

BrightAnalytics muodostaa yhteyden Standard Booksiin ja keskittää kaikki talous- ja toimintatietosi. BrightAnalytics-alusta luo automaattisesti intuitiivisimmat ja visuaalisesti vahvimmat kojelaudat ja johtamisraportit ja tarjoaa välittömän näkemyksen liiketoiminnastasi. Saat 360 asteen yleiskuvan koko organisaatiosta, minkä ansiosta voit aina pitää sormesi pulssissa ja tehdä nopeita ja perusteltuja strategisia päätöksiä.

Tutustu erilaisiin raportointivaihtoehtoihimme:

Ja paljon muuta!

Tietoja Standard Booksista

Standard Books on Viron Excellentin luoma liiketoimintaohjelmisto. Ohjelmisto sisältää lähes 30 moduulia, jotka tukevat yrityksen päivittäisiä toimintoja, kuten kirjanpitoa, myynnin hallintaa, logistiikkaa jne.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 250 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

“BrightAnalytics on jo nyt suosikkityökaluni, ja olen löytänyt vasta jäävuoren huipun. Odotan innolla, että voimme edelleen optimoida raporttejamme.”
– Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiq logo
 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.