Wings-logo
Let’s get you up and running with data from Wings (Online)

Modules

 • Taloudellinen raportointi

Category

 • Rahoitus

Wings (Online)

Integrointi

BrightAnalytics on liitettävissä sekä paikalliseen Wings-pakettiin että pilvipohjaiseen Wings Online -ohjelmistoon. BrightAnalytics-alustat keskittävät kaikki talous- ja toimintatiedot yhteen työkaluun ja tuottavat automaattisesti arvokkaimmat raportit.

Intuitiiviset ja visuaalisesti tehokkaat kojelaudat tarjoavat välittömän näkemyksen liiketoimintasi suorituskyvystä ja automatisoivat johdon raportointia. Saat 360 asteen yleiskuvan koko organisaatiosta, joten voit aina pitää sormesi pulssissa ja tehdä nopeita ja perusteltuja strategisia päätöksiä.

BrightAnalyticsissa talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Wings (Online)

Wings and Wings Online on ohjelmisto, joka tarjoaa ratkaisuja yrityksen hallintoon ja kirjanpitoon. Ohjelmisto on suunnattu sekä kirjanpitäjille ja pk-yrityksille että voittoa tavoittelemattomille organisaatioille ja kouluille.

VanWellenGroup testimonial BrightAnalytics
Demon ja käytännön välillä on usein ero, mutta BrightAnalyticsissa lupaukset toteutettiin tehokkaasti.
– Tom Bolsens, talousjohtaja
Lue lisää…
logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.