24SevenOfficen logo
Let’s get you up and running with data from 24SevenOffice

Category

  • CRM
  • ERP
  • Rahoitus

24SevenOffice

Integrointi

BrightAnalytics liittyy saumattomasti 24SevenOfficeen ja muihin kirjanpito-, ERP- tai CRM-järjestelmiin. BrightAnalytics keskittää kaikki tiedot yhteen ainoaan työkaluun, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti tuottaaksesi arvokkaimpia oivalluksia.

24SevenOfficen (ja mahdollisten muiden järjestelmien) tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi. Tämä luo visuaalisen kerroksen kaikkien tietojen päälle ja luo 360° yleiskuvan organisaatiostasi ja sen suorituskyvystä. Sekä taloudellisia että toiminnallisia tunnuslukuja voidaan tarkastella milloin ja missä tahansa.

Tutustu BrightAnalyticsin eri raportointivaihtoehtoihin:

Ja paljon muuta!

Tietoja 24SevenOfficesta

24SevenOffice on norjalainen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa yrityksille toiminnanohjausjärjestelmän, joka sisältää kaiken CRM:stä, talous- ja kirjanpito-ohjelmistosta, palkanlaskennasta, projektinhallinnasta, työajanseurannasta ja niin edelleen. Pilvipohjainen ERP-ohjelmisto perustuu moduuleihin ja sisältää erilaisia keskisuurten yritysten tarvitsemia prosesseja.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”BrightAnalytics on jo nyt suosikkityökaluni, ja olen löytänyt vasta jäävuoren huipun. Odotan innolla, että voimme edelleen optimoida raporttejamme.”
– Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiq logo