24SevenOfficen logo
Let’s get you up and running with data from 24SevenOffice

Modules

 • Taloudellinen raportointi
 • Operatiivinen raportointi
 • Kassaraportointi

Category

 • ERP
 • Rahoitus

Integration Type

 • Standard API

24SevenOffice

Integrointi

BrightAnalytics liittyy saumattomasti 24SevenOfficeen ja muihin kirjanpito-, ERP- tai CRM-järjestelmiin. BrightAnalytics keskittää kaikki tiedot yhteen ainoaan työkaluun, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti tuottaaksesi arvokkaimpia oivalluksia.

24SevenOfficen (ja mahdollisten muiden järjestelmien) tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi. Tämä luo visuaalisen kerroksen kaikkien tietojen päälle ja luo 360° yleiskuvan organisaatiostasi ja sen suorituskyvystä. Sekä taloudellisia että toiminnallisia tunnuslukuja voidaan tarkastella milloin ja missä tahansa.

Tutustu BrightAnalyticsin eri raportointivaihtoehtoihin:

Ja paljon muuta!

Tietoja 24SevenOfficesta

24SevenOffice on norjalainen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa yrityksille toiminnanohjausjärjestelmän, joka sisältää kaiken CRM:stä, talous- ja kirjanpito-ohjelmistosta, palkanlaskennasta, projektinhallinnasta, työajanseurannasta ja niin edelleen. Pilvipohjainen ERP-ohjelmisto perustuu moduuleihin ja sisältää erilaisia keskisuurten yritysten tarvitsemia prosesseja.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

“BrightAnalytics on jo nyt suosikkityökaluni, ja olen löytänyt vasta jäävuoren huipun. Odotan innolla, että voimme edelleen optimoida raporttejamme.”
– Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiq logo
 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.