BoCount Dynamics-logo
Let’s get you up and running with data from BoCount Dynamics

Integration Type

 • Standard API

BoCount Dynamics

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti tuottaaksesi mahdollisimman kattavia oivalluksia. Lisäksi BrightAnalytics tarjoaa 360 asteen yleiskuvan koko organisaatiosta yhdistämällä sen lukuisiin kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmiin.

BoCount Dynamicsin tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja tuloskortteihin, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja BoCount Dynamicsista

BoCount Dynamics on Microsoftin ohjelmisto tilitoimistoille ja niiden asiakkaille. Tässä kirjanpito-ohjelmistossa keskitytään sekä talous- että toimistohallintoon, ja siinä tarkastellaan tarkasti myös toiminnanohjaustoimintoja.

Lisäksi BrightAnalytics on liitettävissä Microsoft Dynamics Navisioniin, Microsoft Dynamics AX:ään, Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operationsiin ja Microsoft Dynamics 365 Business Centraliin.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 250 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

“Ja koska työkalu on suoraan yhteydessä kirjanpitopakettiimme automaattisen synkronoinnin kautta, tiedämme, että luvut ovat aina tarkkoja.”
– Ralph Van Tongelen, Talouspäällikkö
November Five -logo
 • Mitä on hallintoraportointi?

  Hallintoraportoinnissa on kyse tietojen keräämisestä ja visualisoinnista yksinkertaisella tavalla.

 • Kuka on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on dynaaminen ja kasvava teknologiayritys. Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita tehostamaan johdon raportointiprosessejaan. Pysy mukana muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja kasva nopeasti ja kestävästi!

 • Onko BrightAnalytics ratkaisu monimutkaisille yrityksille?

  BrightAnalytics on ratkaisu mille tahansa yritykselle: monimutkaiselle tai vähemmän monimutkaiselle. Ratkaisu kasvaa yrityksen mukana. BrightAnalytics on ihanteellinen myös yrityksille, joiden liiketoiminta on hyvin monimutkaista, kuten useat yritykset, eri valuutat, konsolidointi jne.

 • Mitä on taloudellinen raportointi?

  Financial reports provide insight into the state of the company, in this case, more specifically, the financial status.