Dimasys-logo
Let’s get you up and running with data from Dimasys

Category

 • ERP

Integration Type

 • On-Premise

Dimasys

Integrointi

BrightAnalytics yhdistyy saumattomasti Dimasysin ja 250 muun järjestelmän kanssa ja keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Näin voit loputtomasti yhdistellä näitä lukuja ja saada arvokkaimmat tiedot.

Monien integraatioiden ansiosta BrightAnalytics voi luoda visuaalisen kerroksen kaiken tiedon päälle ja tarjota 360° yleiskuvan koko organisaatiosta.

BrightAnalytics muuntaa Dimasysin tiedot automaattisesti selkeiksi ja tehokkaiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi. BrightAnalyticsissa kaikki talous- ja toimintaraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja Dimasysista

Dimasys tarjoaa tukkukauppiaille toiminnanohjausjärjestelmän, joka digitalisoi yrityksen prosessit ja tukee erityistehtäviä, kuten myyntiä, tilauksia, varastonhallintaa, palvelujen tarjoamista, tuotantoa, taloushallintoa ja sähköistä liiketoimintaa.

Ward Rooseleer Bestuurder Contimac
Jos sinulla on taloudelliset perustiedot, se on erittäin helppo ja intuitiivinen työkalu.
– Ward Rooseleer, johtaja
Lue lisää…
logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 250 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten yhdistän BrightAnalyticsin pakettiini?

  Tämä on mahdollista vasta, kun olet ottanut yhteyttä yhteen asiakaspalvelukollegoistamme. He muodostavat sillan asiakkaan ja liiketoiminta-analyytikkojen välille ja varmistavat, että pakettien välinen yhteys toimii sujuvasti.