Netikan logo
Let’s get you up and running with data from NETiKA

Category

  • Rahoitus

NETiKA

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi reaaliaikaista tietoa organisaatiosi taloudesta ja liiketoiminnan suorituskyvystä.

BrightAnalytics muuntaa NETiKA: n tiedot automaattisesti selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi ja luo visuaalisen kerroksen tietojen päälle.

BrightAnalytics-alustan plug & play – ominaisuuden ansiosta voit myös helposti luoda näitä raportteja ja kojelautoja itse ilman asiantuntijoiden tai konsulttien apua. Muutosten tekeminen rakenteisiin, kartoituksiin, kojelautoihin, käyttäjien käyttöoikeuksiin jne. onnistuu helposti itse.

BrightAnalyticsissa kaikki raportit ovat heti käytettävissä:

Ja paljon muuta!

Tietoja NETiKAsta

NETiKA toimii ohjelmistokehityksen ja -integraation sekä IT-palvelujen alalla. Ryhmä on erikoistunut ohjelmistoratkaisuihin kiinteistöjen hallintaan, markkinointi- ja viestintäkonsultointiyritysten hallintaan, tarkistuslistojen digitalisointiin, tilojen hallintaan ja hybridi-/sähkökäyttöisten ajoneuvojen hallintaan.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Suuri etu on se, että ne voidaan yhdistää moniin järjestelmiin hyvin nopeasti. Työskentelemme kahdella täysin erilaisella paketilla, pilvipohjaisella ja tiloissa toimivalla paketilla, ja silti BrightAnalytics onnistuu keräämään kaikki tiedot yhteen näkymään.”
– Thomas De Moore, Varainhoidon valvoja
Alides-logo