Let’s get you up and running with data from Ordas

Category

  • ERP

Ordas

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi reaaliaikaisen näkemyksen organisaatiosi taloudesta ja liiketoiminnan suorituskyvystä.

BrightAnalytics muuntaa automaattisesti Ordasin ja minkä tahansa kirjanpito-, ERP- tai CRM-järjestelmän tiedot selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi ja luo visuaalisen kerroksen tietojen päälle.

Näin saat täydellisen 360°-näkymän organisaatiosi suorituskyvystä, ja sekä taloudelliset että operatiiviset tunnusluvut ovat käytettävissä milloin ja missä tahansa.

BrightAnalyticsissa kaikki talous- ja toimintaraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja Ordasista

Ordas, Organi Administration and Distribution System, on erityisesti puu-, rakennuskauppa-, kierrätys-, valmistus- ja tukkukauppa-aloille tarkoitettu ohjelmistopaketti, joka optimoi liiketoimintaprosesseja. Ohjelmisto automatisoi ja keskittää kaikki hallinnolliset liiketoimintaprosessit yhteen järjestelmään ja kasvaa yrityksesi tahdissa.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”BrightAnalyticsin raporttien ansiosta voimme paremmin seurata sivustojemme suorituskykyä, kerätä lisätyötä ja laskuttaa sitä uudelleen.”
– Dries Devroe, Talousjohtaja
Verhelst Groupin logo