ABS Laundry Business Solutions -logo
Let’s get you up and running with data from ABS Laundry Business Solutions

Category

  • ERP
  • Rahoitus

ABS Laundry Business Solutions

Integrointi

BrightAnalytics yhdistyy saumattomasti ABS Laundry Business Solutions -järjestelmään ja 150 muuhun järjestelmään ja keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Näin voit loputtomasti yhdistellä näitä lukuja ja saada arvokkaimmat tiedot.

Monien integraatioiden ansiosta BrightAnalytics voi luoda visuaalisen kerroksen kaiken tiedon päälle ja tarjota 360° yleiskuvan koko organisaatiosta.

BrightAnalytics muuntaa automaattisesti ABS Laundry Business Solutionsin tiedot selkeiksi ja tehokkaiksi mittaristoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi. BrightAnalyticsissa kaikki talous- ja toimintaraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja ABS Laundry Business Solutions -yrityksestä

ABS Laundry Business Solutions on tekstiilivuokraamoille suunnattu ohjelmistopaketti. Tämä toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa sekä sopimus- että logistiikkaratkaisuja, jotka perustuvat modulaariseen rakenteeseen ja räätälöidään kullekin yritykselle.

Voit valita eri moduuleista, kuten liinavaatteiden valvonnasta ja hallinnasta, vaatteiden skannauksesta ja paikallistamisesta, resurssien suunnittelusta sekä steriilien ja ei-steriilien leikkaussalipakkausten hallinnasta.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”BrightAnalytics on jo nyt suosikkityökaluni, ja olen löytänyt vasta jäävuoren huipun. Odotan innolla, että voimme edelleen optimoida raporttejamme.”
– Johan Ehlinger, Konsernin Business Controller
Densiq logo