Let’s get you up and running with data from Duett

Modules

  • Operatiivinen raportointi
  • Taloudellinen raportointi

Category

  • ERP
  • Rahoitus

Duett

Tietoja Duettista

Duett tarjoaa useita ohjelmistopaketteja eri toimialoille, kuten rakentamiseen, maatalouteen ja kirjanpitoon. Järjestelmä tarjoaa täydellisen rahoitusratkaisun, joka sisältää muun muassa laskutuksen, työaikakirjanpidon ja vuotuisen tilityksen.

Integrointi

BrightAnalytics yhdistyy saumattomasti Duettiin ja 150 muuhun järjestelmään ja keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Näin voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

Duettin tiedot kaadetaan BrightAnalytics-alustan selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, ja ne kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Excel on auttanut meitä pitkään, mutta olemme saavuttaneet rajamme. BrightAnalyticsin avulla työntekijöillämme on kaikki oikeat työkalut omissa käsissään.”
– Anke Ulens, Toimitusjohtaja
Logo Vivaldis Interim