Bexio-Logo-Official
Let’s get you up and running with data from Bexio

Modules

  • Taloudellinen raportointi
  • Operatiivinen raportointi

Category

  • CRM
  • Rahoitus

Bexio

Tietoja Bexio

Bexio on yritysohjelmisto, joka auttaa yrityksiä hallinnossaan ja tarjoaa monia etuja, kuten verkkopankkikäyttöliittymän, nopeasti luodut laskut automaattisilla muistutuksilla ja intuitiivisen yhteyksien hallinnan jne.

Integrointi

BrightAnalytics liittyy saumattomasti Bexioon ja 150 muuhun järjestelmään ja keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Näin voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

Bexioon tiedot kaadetaan BrightAnalytics-alustan selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, ja ne kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics already connects with more than 150 applications, and creating more all the time! Didn’t find your connector? Let us know and we’ll get right on it!

”Excel on auttanut meitä pitkään, mutta olemme saavuttaneet rajamme. BrightAnalyticsin avulla työntekijöillämme on kaikki oikeat työkalut omissa käsissään.”
– Anke Ulens, Toimitusjohtaja
Logo Vivaldis Interim