Comarch-Logo-Official

Modules

  • Taloudellinen raportointi
  • Operatiivinen raportointi

Category

  • ERP

Comarch

Tietoja Comarchista

Comarch on maailmanlaajuinen ohjelmistojärjestelmä, joka toimittaa ja integroi tietotekniikkatuotteita useille toimialoille, kuten pankkialalle, televiestintään ja lentoyhtiöille. Ne tarjoavat useita pilvi- ja toiminnanohjausratkaisuja, joilla yritykset voivat parantaa suorituskykyään ja vähentää toimintakustannuksia ja työmäärää.

Integrointi

BrightAnalytics yhdistyy saumattomasti Comarchiin ja 150 muuhun järjestelmään ja keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Näin voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

Comarchin tiedot kaadetaan BrightAnalytics-alustan selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, ja ne kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Excel on auttanut meitä pitkään, mutta olemme saavuttaneet rajamme. BrightAnalyticsin avulla työntekijöillämme on kaikki oikeat työkalut omissa käsissään.”
– Anke Ulens, Toimitusjohtaja
Logo Vivaldis Interim