Exact ProAcc-logo
Let’s get you up and running with data from Exact ProAcc

Category

 • Rahoitus

Exact ProAcc

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti tuottaaksesi mahdollisimman kattavia oivalluksia.

Exact ProAccin tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi mittaristoiksi, kaavioiksi ja tuloskortteihin, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talous- ja toimintaraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja Exact ProAccista

Exact ProAcc on modulaarisesti rakennettu kirjanpito- ja taloushallintopaketti, joka toimii sekä MacOS X:ssä että Windowsissa.

 • ProAcc Studio Basic: kirjanpito ja laskutus
 • ProAcc Studio Advanced: Käyttöomaisuus, analyyttinen kirjanpito ja budjetointi.
 • ProAcc Studio Premium: Tilausten hallinta myynnin, ostojen ja varastojen hallinnalla, sarjanumerolla, koostetuilla artikkeleilla ja hinnoittelulla.

BrightAnalytics on yhteydessä kaikkiin Exact-ohjelmistopaketteihin teknologiasta tai sovellustyypistä riippumatta. Alustamme keskittää kaikki tiedot ja tarjoaa sinulle välittömän näkemyksen luvuista. Tutustu muihin Exact-integraatioihin:

Vivaldis Interim testimonial BrightAnalytics
Ensimmäisten haastattelujen ja toteutuksen välillä oli vain vajaat kuusi viikkoa: kaikki sujui hämmästyttävän nopeasti.
– Anke Ulkens, toimitusjohtaja
Lue lisää…
logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.

 • Entä jos pakettiini ei löydy yhteyksiä?

  BrightAnalyticsilla on tiimi, joka on omistautunut yhteyksien rakentamiseen. Joten jos yhteyttä ei vielä ole, voimme varmasti luoda sellaisen.