Exact ProAcc-logo
Let’s get you up and running with data from Exact ProAcc

Category

  • Rahoitus

Exact ProAcc

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti tuottaaksesi mahdollisimman kattavia oivalluksia.

Exact ProAccin tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi mittaristoiksi, kaavioiksi ja tuloskortteihin, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talous- ja toimintaraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja Exact ProAccista

Exact ProAcc on modulaarisesti rakennettu kirjanpito- ja taloushallintopaketti, joka toimii sekä MacOS X:ssä että Windowsissa.

  • ProAcc Studio Basic: kirjanpito ja laskutus
  • ProAcc Studio Advanced: Käyttöomaisuus, analyyttinen kirjanpito ja budjetointi.
  • ProAcc Studio Premium: Tilausten hallinta myynnin, ostojen ja varastojen hallinnalla, sarjanumerolla, koostetuilla artikkeleilla ja hinnoittelulla.

BrightAnalytics on yhteydessä kaikkiin Exact-ohjelmistopaketteihin teknologiasta tai sovellustyypistä riippumatta. Alustamme keskittää kaikki tiedot ja tarjoaa sinulle välittömän näkemyksen luvuista. Tutustu muihin Exact-integraatioihin:

Vivaldis Interim testimonial BrightAnalytics
Ensimmäisten haastattelujen ja toteutuksen välillä oli vain vajaat kuusi viikkoa: kaikki sujui hämmästyttävän nopeasti.
– Anke Ulkens, toimitusjohtaja
Lue lisää…
logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!