Exact Globe-logo
Let’s get you up and running with data from Exact Globe

Category

 • ERP
 • Rahoitus

Integration Type

 • On-Premise

Exact Globe

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti tuottaaksesi mahdollisimman kattavia oivalluksia.

Exact Globen tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja tuloskortteihin, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja Exact Globesta

Exact Globe on Exact-ohjelmistopakettien perusta, ja se tarjoaa tietoa talous- ja hallintoprosesseista. Modulaarisen rakenteensa ansiosta kirjanpito liittyy ensisijaisiin liiketoimintaprosesseihin, kuten logistiikkaan, tuotantoon, projekti- ja taloushallintoon.

BrightAnalytics on liitettävissä sekä kiinteisiin Exact ProAcc- ja Exact Financials-paketteihin että pilvipohjaiseen Exact Online-pakettiin. Alustamme keskittää kaikki tiedot ja tarjoaa sinulle välittömän näkemyksen luvuista.

VincentLogistics testimonial BrightAnalytics e1631016474429
BrightAnalyticsissa erottui heti se, että se oli erittäin visuaalinen ja graafisesti vahva ratkaisu.
– Caroline Vergotte, talousjohtaja
Lue lisää…
logo flower

Connecting valuable data

BrightAnalytics already connects with more than 250 applications, and creating more all the time! Didn’t find your connector? Let us know and we’ll get right on it!

 

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Liittyykö BrightAnalytics pakettiini?

  Sivulla https://www.brightanalytics.fi/integraatiot/ on luettelo kaikista yhteyksistämme.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.