Exact Globe-logo
Let’s get you up and running with data from Exact Globe

Category

  • ERP
  • Rahoitus

Exact Globe

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti tuottaaksesi mahdollisimman kattavia oivalluksia.

Exact Globen tiedot muunnetaan BrightAnalytics-alustalla selkeiksi ja vuorovaikutteisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja tuloskortteihin, jotka kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja Exact Globesta

Exact Globe on Exact-ohjelmistopakettien perusta, ja se tarjoaa tietoa talous- ja hallintoprosesseista. Modulaarisen rakenteensa ansiosta kirjanpito liittyy ensisijaisiin liiketoimintaprosesseihin, kuten logistiikkaan, tuotantoon, projekti- ja taloushallintoon.

BrightAnalytics on liitettävissä sekä kiinteisiin Exact ProAcc- ja Exact Financials-paketteihin että pilvipohjaiseen Exact Online-pakettiin. Alustamme keskittää kaikki tiedot ja tarjoaa sinulle välittömän näkemyksen luvuista.

VincentLogistics testimonial BrightAnalytics e1631016474429
BrightAnalyticsissa erottui heti se, että se oli erittäin visuaalinen ja graafisesti vahva ratkaisu.
– Caroline Vergotte, talousjohtaja
Lue lisää…
logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!