Infor M3 -logo
Let’s get you up and running with data from Infor M3

Category

  • ERP

Infor M3

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi reaaliaikaisen näkemyksen organisaatiosi taloudesta ja liiketoiminnan suorituskyvystä.

BrightAnalytics muuntaa automaattisesti Infor M3: n ja minkä tahansa kirjanpito-, ERP- tai CRM-järjestelmän tiedot selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi ja luo visuaalisen kerroksen tietojen päälle.

Näin saat täydellisen 360°-näkymän organisaatiosi suorituskyvystä, ja sekä taloudelliset että operatiiviset tunnusluvut ovat käytettävissä milloin ja missä tahansa.

BrightAnalyticsissa kaikki talous- ja toimintaraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja Infor M3:sta

Infor M3 (entinen Lawson) on suunniteltu keskisuurille ja suurille maailmanlaajuisille valmistajille, jakelijoille ja huoltopalvelujen tarjoajille, ja se tarjoaa joustavuutta sekatyyppisten ja monimutkaisten arvoketjujen hallintaan.

M3:n valmistusteollisuuden toiminnanohjausominaisuudet antavat organisaatioille mahdollisuuden sopeutua nopeasti, kun toimialan trendit muuttuvat, liiketoimintamallit muuttuvat ja liiketoiminta kasvaa elintarvike- ja juomateollisuudessa, kemianteollisuudessa, muotiteollisuudessa, laiteteollisuudessa tai jakelualalla.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Koska tiedot tulevat nyt suoraan lähteestä, voimme luottaa siihen, että BrightAnalyticsin tiedot ovat oikeita.”
– Bart Van den Broeck, Talousjohtaja
Van der Erven logo