Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations-logoen
Let’s get you up and running with data from Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Category

  • ERP
  • Rahoitus

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Integrointi

BrightAnalytics keskittää kaikki tiedot yhdelle alustalle, ja voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi reaaliaikaista tietoa organisaatiosi taloudesta ja liiketoiminnan suorituskyvystä.

BrightAnalytics muuntaa automaattisesti Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations -ohjelmiston tiedot selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi ja luo visuaalisen kerroksen tietojen päälle.

BrightAnalytics-alustan plug & play – ominaisuuden ansiosta voit myös helposti luoda näitä raportteja ja kojelautoja itse ilman asiantuntijoiden tai konsulttien apua. Muutosten tekeminen rakenteisiin, kartoituksiin, kojelautoihin, käyttäjien käyttöoikeuksiin jne. onnistuu helposti itse.

BrightAnalyticsissa kaikki rahoitus-, toiminta- ja kassaraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

Tietoja Dynamics 365 for Finance and Operations -palvelusta ja Microsoft Dynamicsista

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations on keskisuurille ja suurille organisaatioille tarkoitettu toiminnanohjausjärjestelmä, joka automatisoi koko hallinnon.

Microsoft Dynamics on useita modulaarisia ja käyttövalmiita sovelluksia sisältävä tuotesarja, jossa yhdistyvät CRM- ja ERP-tiedot sekä liiketoimintalogiikka ja -prosessit. BrightAnalytics voi luoda yhteyden mihin tahansa Microsoft Dynamics -pakettiin, jotta kaikki tiedot kulkevat yhdessä ja samassa alustassa.

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 120 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Suuri etu on se, että ne voidaan yhdistää moniin järjestelmiin hyvin nopeasti. Työskentelemme kahdella täysin erilaisella paketilla, pilvipohjaisella ja tiloissa toimivalla paketilla, ja silti BrightAnalytics onnistuu keräämään kaikki tiedot yhteen näkymään.”
– Thomas De Moore, Varainhoidon valvoja
Alides-logo