Myob-Logo-Official

Modules

  • Taloudellinen raportointi
  • Operatiivinen raportointi
  • Kassaraportointi

Category

  • Rahoitus

Myob

Tietoja Myob

Myob on yrityksenhallinta-alusta, joka auttaa yrityksiä, aloittavista yrityksistä suuryrityksiin, säästämään aikaa ja työskentelemään mahdollisimman tehokkaasti. Ne tarjoavat ratkaisuja useille osastoille, kuten taloushallinnolle, kirjanpidolle ja verotukselle sekä työntekijöille jne.

Integrointi

BrightAnalytics yhdistyy saumattomasti Myobin ja 150 muuhun järjestelmään ja keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Näin voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

Myobin tiedot kaadetaan BrightAnalytics-alustan selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, ja ne kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Excel on auttanut meitä pitkään, mutta olemme saavuttaneet rajamme. BrightAnalyticsin avulla työntekijöillämme on kaikki oikeat työkalut omissa käsissään.”
– Anke Ulens, Toimitusjohtaja
Logo Vivaldis Interim