SAP-BBD-Logo-Official

Modules

  • Taloudellinen raportointi
  • Operatiivinen raportointi

Category

  • ERP
  • Rahoitus

SAP Business ByDesign

Tietoja SAP Business ByDesignista

SAP Business ByDesign on yksi pilvipohjainen ERP-järjestelmä, joka on suunnattu keskisuurille yrityksille. Työkalu auttaa yrityksiä kasvamaan tukemalla niitä myynnin, rahoituksen, ostojen ja tuotehallinnan osalta. Järjestelmään sisältyvä reaaliaikainen analytiikka auttaa parantamaan tehokkuutta ja voittoja.

Integrointi

BrightAnalytics yhdistyy saumattomasti SAP Business ByDesigniin ja 150 muuhun järjestelmään, jolloin kaikki talous- ja toimintatiedot keskitetään yhdelle alustalle. Näin voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

SAP Business ByDesignin tiedot kaadetaan BrightAnalytics-alustan selkeiksi ja interaktiivisiksi kojelaudoiksi, kaavioiksi ja raporteiksi, ja ne kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Excel on auttanut meitä pitkään, mutta olemme saavuttaneet rajamme. BrightAnalyticsin avulla työntekijöillämme on kaikki oikeat työkalut omissa käsissään.”
– Anke Ulens, Toimitusjohtaja
Logo Vivaldis Interim