Vakware-Logo-Official
Let’s get you up and running with data from Vakware

Modules

  • Operatiivinen raportointi
  • Taloudellinen raportointi

Category

  • ERP

Vakware

Tietoja Vakwaresta

Vakware on all-in-one (ERP) -ohjelmisto, joka automatisoi liiketoimintaprosesseja, kuten tarjouksia, laskelmia, suunnittelua, kirjanpitoa, projektinhallintaa jne. Järjestelmä antaa yrityksille reaaliaikaisen näkemyksen liiketoimintatiedoista ja yleiskuvan tärkeimmistä tiedoista.

Integrointi

BrightAnalytics yhdistyy saumattomasti Vakwareen ja 150 muuhun järjestelmään ja keskittää kaikki taloudelliset ja operatiiviset tiedot yhdelle alustalle. Näin voit yhdistellä näitä lukuja loputtomasti saadaksesi mahdollisimman kattavat tiedot.

Vakwaren tiedot kaadetaan BrightAnalytics-alustan selkeisiin ja vuorovaikutteisiin mittaristoihin, kaavioihin ja raportteihin, ja ne kertovat todellisen tarinan lukujen takana. BrightAnalyticsissa kaikki talousraportit ovat välittömästi saatavilla:

Ja paljon muuta!

logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovelluksen kanssa, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

”Excel on auttanut meitä pitkään, mutta olemme saavuttaneet rajamme. BrightAnalyticsin avulla työntekijöillämme on kaikki oikeat työkalut omissa käsissään.”
– Anke Ulens, Toimitusjohtaja
Logo Vivaldis Interim