Partena Professional -logo
Let’s get you up and running with data from Partena Professional

Category

 • CRM

Partena Professional

Integrointi

BrightAnalytics muodostaa yhteyden Partena Professionaliin ja luo visuaalisen kuoren sekä taloudellisiin että operatiivisiin tietoihin. Selkeät ja tehokkaat kojelaudat, kaaviot ja raportit antavat välittömän käsityksen liiketoimintasi suorituskyvystä ja asettavat operatiiviset tiedot oikeaan kontekstiin.

Vertaile suorituksia, analysoi erityyppisiä poissaoloja ja niiden kustannuksia tai seuraa erityyppisiä palkkioita. BrightAnalyticsin tehokkaiden visualisointien avulla voit tehdä tehokkaita ja perusteltuja strategisia päätöksiä.

Tutustu BrightAnalyticsin eri raportointivaihtoehtoihin:

Ja paljon muuta!

Kumppanuus

BrightAnalytics ei ole vain yhteydessä Partena Professionaliin, vaan se on myös liittynyt kumppanuuteen. Partena Professionalin aiempi tietovarasto korvataan uudella, intuitiivisella HR-analyysimoduulilla, joka sijaitsee BrightAnalytics-alustalla.v

Tietoja Partena Professionalista

Partena Professional opastaa ja tukee yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet henkilöstöhallintoon ja yrittäjyyteen.

Lue lisää kumppanuudestamme Partena Professionalin kanssa.

“Ja koska työkalu on suoraan yhteydessä kirjanpitopakettiimme automaattisen synkronoinnin kautta, tiedämme, että luvut ovat aina tarkkoja.”
– Ralph Van Tongelen, Talouspäällikkö
November Five -logo
Tutustu asiakkaisiimme!
 • Bavet-logo-aloitussivu-BrightAnalytics
 • Culligan_logo_transparent
 • Talenttien talo_logo
 • Invibes_logo_läpinäkyvä
 • Luba-logo-aloitussivu-BrightAnalytics
 • Versele-laga_logo_transparentti
logo flower

Arvokkaiden tietojen yhdistäminen

BrightAnalytics on jo yhteydessä yli 150 sovellukseen, ja lisää tulee koko ajan! Etkö löytänyt liitintäsi? Kerro meille, niin hoidamme asian heti!

 • Mikä on BrightAnalytics?

  BrightAnalytics on intuitiivisin, luotettavin ja nopein hallintoraportointi, joka kattaa kaikki johdon raportoinnin ja konsolidoinnin tarpeet.

 • Mitä raportointimoduuleja BrightAnalytics tarjoaa?

  BrightAnalytics, the management reporting platform, offers 3 different reporting modules. The basic module covers financial reporting, and can be extended with the cash and/or operational reporting modules.

 • Miten BrightAnalytics toimii?
  1. Yhdistä: BrightAnalytics yhdistää kirjanpito-, ERP- ja CRM-järjestelmät ja keskittää kaikki tiedot BrightAnalytics-alustalle.
  2. Raportoi: BrightAnalyticsin vakiomallit ovat heti käyttövalmiita, mutta ne voidaan räätälöidä täysin yrityksen tarpeiden mukaan.
  3. Analysoi: Hallintoraportit ja koontinäytöt tarjoavat runsaasti tietoa ja antavat välittömästi selkeän kuvan koko organisaation luvuista.
  4. Sitoudu: Selkeät raportit edistävät liiketoimintastrategian ja toteutuksen virtaviivaistamista ja varmistavat läpinäkyvyyden yrityksessä.

 • Miten liitän BrightAnalyticsin pakettiini?

  BrightSync yhdistää yli 280 tietolähdettä. Yksi ratkaisun suurimmista USP:istä on kykymme liittyä mihin tahansa järjestelmään.